Συχνές Ερωτήσεις - FAQs

Κάνε κλικ σε μια ερώτηση παρακάτω για να μάθεις περισσότερα σχετικά με την Σπιτική Κουζίνα. Για περισσότερες πληροφορίες, χρησιμοποίησε την ενότητα “επικοινώνησε μαζί μας” ή τηλεφώνησε στο 6944657394.

Τι είναι η αλυσίδα Σπιτική Κουζίνα;

Εδώ και χρόνια παρέχει καθημερινά ποιοτικό φρεσκομαγειρεμένο φαγητό με βάση την ελληνική και τη μεσογειακή κουζίνα, με εκλεκτές ελληνικές πρώτες ύλες, με διαφορετικό Μενού κάθε μέρα! Δημιουργήθηκε για να προσφέρει σε όλους τους πολίτες ζεστό σπιτικό φαγητό χωρίς συντηρητικά από μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής. Το όραμα του εμπνευστή ήταν να διαθέσει στους πολίτες ποιοτικό ζεστό σπιτικό φαγητό σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές από 2,90 ευρώ σε μία δύσκολη περίοδο κοινωνικοοικονομικής κρίσης.

Σκοπό έχει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με την καθημερινή παροχή ποιοτικού σπιτικού φρεσκομαγειρεμένου φαγητού σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Γιατί να επιλέξω την Σπιτική Κουζίνα;

Όταν επιλέγω Σπιτική Κουζίνα, επιλέγω παραδοσιακές γεύσεις και γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς συντηρητικά που με βοηθούν να ακολουθώ καθημερινά έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς να ανατρέχω σε λύσεις γρήγορου φαγητού. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από τις πιο έγκυρες και αυστηρές πιστοποιήσεις, σύμφωνα με τα διεθνή Πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας  ISO 22000:2005, ISO 14001:2015, 9001:2015, 1801:2008 (OHSAS 18001:2007).

Τι άλλο κερδίζω επιλέγοντας την Σπιτική Κουζίνα για την καθημερινή μου διατροφή;

Το πιο σημαντικό που κερδίζω στους γρήγορους ρυθμούς στους οποίους ζούμε είναι o πολύτιμος χρόνος που μπορώ να τον αφιερώσω στην οικογένεια, στη δουλειά ή στη διασκέδασή μου. Είναι απλό: Κάποιος άλλος μαγειρεύει για εμένα, πιο οικονομικά, ακριβώς με τα ίδια υλικά που θα μαγείρευα και εγώ. Ο χρόνος είναι ανεκτίμητος και τον εξασφαλίζει για μένα η Σπιτική Κουζίνα. Αποκτώ ποιότητα ζωής που δεν είχα μέχρι σήμερα, απλά και οικονομικά!

Πώς καταφέρνει η Σπιτική Κουζίνα να έχει τόσο χαμηλές τιμές;

Η Σπιτική Κουζίνα έχει εδώ και χρόνια τη δική της σύγχρονη και πιστοποιημένη μονάδα παραγωγής. Με απόλυτη συνείδηση, αντιλαμβάνεται τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε όλοι και εξασφαλίζει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με απόλυτη συνείδηση αντιλαμβάνεται τις σύγχρονες διατροφικές και κοινωνικές ανάγκες και ακολουθεί σταθερά τιμολογιακή πολιτική με μειωμένο κέρδος.

Οι μεγάλες ποσότητες σε πρώτες ύλες και ο μεγάλος αριθμός μερίδων που παράγονται καθημερινά, επιτρέπουν να διατηρούνται οι τιμές σταθερές και με χαμηλό περιθώριο κέρδους. 

Μπορώ να παραγγείλω και μέσα από το Site spitikikouzina.gr;

Σύντομα θα δημιουργηθεί η υποδομή για να γίνονται παραγγελίες και ηλεκτρονικά μετά από έντονο ενδιαφέρον.

Από πού μπορώ να ενημερώνομαι για το καθημερινό μενού;

Στη σελίδα στο Facebook (Spitiki Kouzina), στο Instagram @spitikikouzina και στο site spitikikouzina.gr αναρτώνται καθημερινά τα Μενού, τα νέα πιάτα, συμβουλές μαγειρικής, νέα προϊόντα και προσφορές.

Γιατί η Σπιτική Κουζίνα λειτουργεί από τις 11.00 μέχρι τις 17.00 ή τις 19:00 και δε με διευκολύνει το ωράριο αυτό να πάρω φαγητό πηγαίνοντας στο σπίτι;

Διασφαλίζουμε την ποικιλία των φαγητών σε κάθε περιοχή και διαθέτουμε μεγάλες ποσότητες από την παραγωγή μας. Αυτό γίνεται ώστε να μπορούν να έχουν φρεσκομαγειρεμένο φαγητό στην πιο ανταγωνιστική τιμή όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι καθημερινά. Η κάθε «Σπιτική Κουζίνα», ανάλογα με την περιοχή και τις ανάγκες των πελατών, έχει διαφορετικά ωράρια, ώστε να μπορούν  να παραλαμβάνουν οι κάτοικοι σε κάθε περιοχή ζεστό φρεσκομαγειρεμένο φαγητό. Οι ώρες λειτουργίας του κάθε καταστήματος βρίσκονται εδώ

Σε ποιο τηλέφωνο μπορώ να καλέσω για να μάθω το μενού επειδή δεν έχω πρόσβαση στο Διαδίκτυο;

Με αστική χρέωση στο 210 9517286 τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Εναλλακτικά στο 694 46573944 (χρέωση κινητού).

Υπάρχει delivery για τη Σπιτική Κουζίνα;

Θέλουμε η κάθε Σπιτική Κουζίνα να είναι προσβάσιμη για όλους και η λειτουργία της να προσφέρει υψηλή εξυπηρέτηση, για γρήγορη παραλαβή φρέσκου φαγητού.

Τα καταστήματα που διαθέτουν delivery (παράδοση στο σπίτι σας) αυτή την περίοδο είναι 

  1. Αποστόλη 36 & Ιωνιδών στον Πειραιά
  2. Μιλτιάδου 9 στη Δάφνη-Υμηττός
  3. Λ. Ιωνίας 67 στον Άλιμο

Στόχος μας είναι να προστεθούν στη λίστα και νέα καταστήματα σύντομα.

Η δωρεάν χρέωση στο DELIVERY έχει ελάχιστο όριο παραγγελίας;

Ναι υπάρχει. Η παράδοση DELIVERY είναι για

  • ?Μιλτιάδου 9 στη Δάφνη-Υμηττός (ισχύει ελάχιστη παραγγελία 6€ +1,5€ χρέωση του delivery)
  • ?Λ. Ιωνίας 67 στον Άλιμο (ισχύει ελάχιστη παραγγελία 6€ +1,5€ χρέωση του delivery)

Σε πόση ώρα μπορώ να εξυπηρετηθώ;

Σε λίγα μόνο λεπτά. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα παραλάβεις ζεστό, ποιοτικό φαγητό σαν να έχει μαγειρευτεί στην κουζίνα του σπιτιού σου, σε ασυναγώνιστη τιμή!