Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

 

Οι Γυναίκες Πρώτα
Το πρότυπο του φαγητού στο νου μας είναι συνδεδεμένο με τη μαμά, τη θεία, τη γιαγιά, τη σύζυγο.
Έχοντας συνειδητοποιήσει τον ουσιαστικό ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία αλλά και στο κάθε σπίτι ξεχωριστά, λέμε όχι στην υποεκπροσώπηση των γυναικών στον εργασιακό χώρο.
Στη Σπιτική Κουζίνα το 80% του προσωπικού μας είναι γυναίκες.
Δίνουμε σταθερή προτεραιότητα στις γυναίκες άνω των 40 ετών, στα νέα κορίτσια και σε κάθε γυναίκα που θέλει να δουλέψει μαζί μας. Αυτό είναι το δικό μας “Ευχαριστώ”.

Τhink Green 
Δεσμευόμαστε να έχουμε θετικό αποτύπωμα στους ανθρώπους και τον πλανήτη.
Όλα τα πλαστικά που χρησιμοποιούμε βασίζονται σε ανανεώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά.
Η φιλοδοξία μας είναι ότι έως το 2022, να βρούμε ακόμη καλύτερες λύσεις για εσάς και το περιβάλλον. Μέχρι τότε:

  • Αντικαθιστούμε όλες τις σακούλες μας με χάρτινες, από τον Μάϊο 2020.
  • Ανακυκλώνουμε και ενημερωνόμαστε συνεχώς για το πως θα προμηθευόμαστε και θα προμηθεύουμε υπεύθυνα ώστε να συνδράμουμε στη σημαντική μείωση των ρύπων.
  • Χρησιμοποιούμε φυσικό αέριο, ανακυκλωμένα υλικά και φωτισμό LED που σημαίνει εξοικονόμηση ενέργειας, καλύτερη ποιότητα φωτισμού και μικρότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Προτεραιότητα στην Εντοπιότητα – Στηρίζουμε την Ελληνική Οικονομία & τον σύγχρονο Έλληνα παραγωγό
Το μέλλον της αγροτικής παραγωγής στην Ελλάδα είναι και θα είναι βιώσιμο με τη συνεχή στήριξή μας στα ελληνικά προϊόντα.
Στηρίζουμε την Ελληνική Οικονομία και τον σύγχρονο Έλληνα παραγωγό, τώρα περισσότερο από ποτέ.
Με αυτό το σκεπτικό, συμβάλλουμε στην ενίσχυση της οικονομικής ανεξαρτησίας των παραγωγών και των αγροτών σε όλη την Ελλάδα.
Μέσω της σταθερής συνεργασίας με τη Σπιτική Κουζίνα, οι αγρότες μας λαμβάνουν ένα πιο σταθερό εισόδημα και μπορούν να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους, την οικογένεια και για την περιοχή τους.

Καλή Διατροφή, Καλή Ζωή
Η υγιεινή διατροφή γίνεται ολοένα και πιο σημαντική για όλες τις ηλικίες. Αυτό είναι κάτι που αντιλαμβανόμαστε καλά γι’ αυτό αναλαμβάνουμε ενεργό ρόλο στη δημιουργία πιο υγιεινού φαγητού για πιο υγιεινή ζωή.Προσφέροντας καθημερινά υγιεινά και θρεπτικά γεύματα από εκλεκτές πρώτες ύλες, μπορούμε να βοηθήσουμε τους εργαζόμενους και τους πελάτες μας να υιοθετήσουν έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής.