Ζεστό, φρεσκομαγειρεμένο φαγητό καθημερινά από τη Σπιτική Κουζίνα

Με φρέσκα και ποιοτικά υλικά, παραδοσιακές ελληνικές και μεσογειακές συνταγές και αγνά υλικά από Έλληνες παραγωγούς, η Σπιτική Κουζίνα γίνεται καθημερινή συνήθεια για όλη την οικογένεια. Η μοναδική συνταγή της, εκτός από τις πλούσιες γεύσεις, βρίσκεται στις τιμές των γευμάτων που κυμαίνονται σταθερά από €3,30 για όλα τα πιάτα.  Ένας ιδανικός συνδυασμός ποιότητας και τιμής.

Η Σπιτική Κουζίνα δημιουργεί τα γεύματά σας, πάνω από 10 χρόνια.

Σκοπό έχει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με την καθημερινή παροχή ποιοτικού σπιτικού φρεσκομαγειρεμένου φαγητού σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι γεύσεις προέρχονται από αυθεντικές παραδοσιακές ελληνικές και μεσογειακές συνταγές όπως τις προτείνουν εδώ και χρόνια Ελληνίδες νοικοκυρές.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται  είναι ελληνικές, και επιλέγονται σε συνεργασία με μια μεγάλη ομάδα σύγχρονων Ελλήνων παραγωγών και έμπειρων συνεργατών στην Ελλάδα. Ήδη λειτουργεί με επιτυχία σε 42 τοποθεσίες στην Αττική και εξυπηρετεί πάνω από 10.000 χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά.

Η Σπιτική Κουζίνα έχει καταφέρει να κατακτήσει ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού κοινού, και μαζί του δυο βραβεία στα ESTIA AWARDS 2020: για την καλύτερη Ελληνική Γεύση (κατηγορία Greek Dining) και τη Κοινωνική Υπευθυνότητα (κατηγορία Social Responsibility).

Γιατί Σπιτική Κουζίνα;

 Όσοι επιλέγουν την Σπιτική Κουζίνα για την καθημερινή τους απόλαυση, θα προσθέσουν στη διατροφή τους εύγευστα και θρεπτικά φαγητά, με βάση αγνά υλικά υψηλής ποιότητας και με υψηλή διατροφική αξία, χωρίς συντηρητικά. Πάντα συνοδευόμενα και από τις πιο έγκυρες και αυστηρές πιστοποιήσεις, που υπογράφουν την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια σε όλα μας τα προϊόντα.

Κάθε πιάτο σε ασυναγώνιστη τιμή! Εξοικονόμησε χρόνο και χρήμα.

Προμηθευόμαστε αγνά υλικά από Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, ενισχύοντας την ελληνική οικονομία..

Στη Σπιτική Κουζίνα η υψηλή ποιότητα σε επίπεδο πρώτων υλών, τελικών προϊόντων αλλά και ανθρώπινου δυναμικού διασφαλίζεται με τον βέλτιστο τρόπο μέσα από την εφαρμογή ενιαίου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τα διεθνή Πρότυπα  ISO 22000:2005, ISO 14001:2015, 9001:2015, 1801:2008 (OHSAS 18001:2007) και τη Διεθνή Πιστοποίηση HALAL (HALAL Certification Services GMbH).

 

Όραμα