Skip to main content
Νέα

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΠΙΤΙΚΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!

By March 11, 2020March 27th, 2020No Comments

Η μεγάλη αλυσίδα Σπιτικού Φαγητού κάνει ποδαρικό για τη νέα χρονιά στο Μαρούσι!

Η Σπιτική Κουζίνα το 2018 «Γίνεται 19» . 

Η μεγάλη αλυσίδα Σπιτικού Φαγητού με το Κοινωνικό πρόσωπο ανοίγει στις 10 Ιανουαρίου ένα νέο κατάστημα στο Μαρούσι, οδός Μεσογείων 53, φτάνοντας αισίως τα 19 σημείαγια να προσφέρει ζεστό φρεσκομαγειρεμένο φαγητό μόνο από 2,90 ευρώ σε περισσότερους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Μετά τις νέες Σπιτικές Κουζίνες στο Χολαργό(Περικλέους 50) και τους Αμπελοκήπους(Σεβαστουπόλεως 150Β), τις Σπιτικές Κουζίνες στην Κυψέλη, στου Γκύζη, τη Γλυφάδα, τη Δάφνη, 2 Σπιτικές Κουζίνες στον Άλιμο, τους Αμπελοκήπους, το Σύνταγμα,το Γαλάτσι, σε 2 σημεία στην Καλλιθέα, σε 2 σημεία στη Νίκαια, στην Πλατεία Αττικής,στο Ίλιον, δίπλα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, η Σπιτική Κουζίνα ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της στoΜαρούσι, όπου υπάρχει πληθυσμιακά μεγάλη ανάγκη για εξυπηρέτηση ανθρώπων που αναζητούν σπιτικό φαγητό.

 Η νέα Σπιτική Κουζίνα θα λειτουργεί με παρατεταμένο ωράριο από τις 11.00π.μ έως τις 17.00μ.μ για να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που επιστρέφουν πιο αργά από τη δουλειά τους.

 Και στη Νέα Σπιτική Κουζίνα στο Μαρούσι, οι πιστοί ακόλουθοι της θα μπορούν να απολαύσουν τις κλασικές μερίδες ζεστού φρεσκομαγειρεμένου φαγητού, νέα προϊόντα όπως αραβικές πίτες, μπαγκέτες και σάντουιτς, αλλά και να απολαύσουν τα νέα γεύματα για διαβητικούς και πιο ελαφριά γεύματα με τη βοήθεια της διαιτολόγου της Σπιτικής Κουζίνας, η οποία θα επισκέπτεται συχνά κάθε Σπιτάκι για να εφοδιάζει τους επισκέπτες με τις πιο χρήσιμες διατροφικές συμβουλές. Επίσης, στο Μαρούσι οι επισκέπτες θα βρουν επιλεγμένα προϊόντα σε συνεργασία με την Αρκαδιανή από σπιτικά γλυκά και γλυκά του κουταλιού μέχρι χυλοπίτες, ελιές, τραχανά και άλλα παραδοσιακά προϊόντα!

Λίγα λόγια για την Σπιτική Κουζίνα:

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της οι νέες Σπιτικές Κουζίνες προκάλεσαν ενθουσιασμό σε νέους, φοιτητές, οικογενειάρχες, νοικοκυρές, εργένηδες και ηλικιωμένους που δεν έχουν τη δυνατότητα να μαγειρεύουν για διαφορετικούς λόγους και τώρα πλέον έχουν βρει τη λύση: τη Σπιτική Κουζίνα με διαφορετικό μενού κάθε μέρα μόνο από 2,90 ευρώ έως 3,50 ευρώ.

Οι συνταγές της Σπιτικής Κουζίνας συνάδουν με τον παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος, την ελληνική μεσογειακή κουζίνα και σπάνιες συνταγές της γιαγιάς του εμπνευστή του οράματος που κρύβεται πίσω από την Σπιτική Κουζίνα.

Η ποικιλία φαγητών είναι μεγάλη και ξεκινάει από γιουβαρλάκια και παστίτσιο μέχρι γιουβέτσι και μακαρόνια με κιμά, κρέας, χειροποίητες πίτες, σαλάτες ατομικές/μεγάλες αλλά ακόμη και απολαυστικά γλυκά! Τα φαγητά εξαντλούνται καθημερινά και το μενού είναι διαφορετικό ανάλογα την ημέρα.

Τα υλικά είναι αγνά και ολόφρεσκα από Έλληνες προμηθευτές και παραγωγούς και η Σπιτική Κουζίνα φέρει τις πιο γνωστές πιστοποιήσεις που είναι αναρτημένες σε κάθε κατάστημα. Η μεγάλη αλυσίδα φαγητού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλου του κόσμου εδώ και πολλά χρόνια λόγω της υψηλής ποιότητας, της πιο ανταγωνιστικής τιμής στην αγορά και του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης.

Η Σπιτική Κουζίναδιανύει σήμερα τον 6ο χρόνο λειτουργίας της και στόχο έχει τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας.

Η πρωτότυπη αλυσίδα φαγητού ξεκίνησε ως πρόγραμμα σε συνεργασία με δήμους και σταδιακά άρχισε να επεκτείνεται αυτόνομα με στόχο να προσφέρει πιστοποιημένο και φρεσκομαγειρεμένο φαγητό σε όσους το είχαν ανάγκη.

Η χαμηλή τιμή σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία γρήγορα απασχόλησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στους περισσότερους δήμους της Αττικής όλοι μπορούν να ξεχωρίσουν πλέον τα γνωστά σπιτάκια που άλλαξαν τη ζωή μας.

Στη Σπιτική Κουζίνα όλα τα πιάτα κοστίζουν μόνο από2,90 ευρώ έως 3.50 ευρώ και στόχο έχουν να προσφέρουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής ανεξαιρέτως σε όλους σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την χώρα μας λόγω της έντονης οικονομικής κρίσης.

Η Σπιτική κουζίνα δεν απευθύνεται μόνο στις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες, αλλά και σε ανθρώπους της καθημερινότητας που εκτός από χρήμα θέλουν να εξοικονομήσουν και χρόνο.

Καθημερινά προσφέρονται ειδικά γεύματα για διαβητικούς, αλλά και ελαφριά γεύματα σε συνεργασία με δίκτυο ειδικών και διαιτολόγων. Όσοι εργάζονται σε περιοχές κοντά σε Σπιτική Κουζίνα θα μπορούν να αξιοποιήσουν και ειδικά πακέτα φαγητού,που έχουν δημιουργηθεί σε ειδική τιμή αποκλειστικά για εργαζομένους που προτιμούν ένα ζεστό και φρεσκομαγειρεμένο πιάτο στον χώρο εργασίας τους αντί να ανατρέχουν σε λύσεις γρήγορου φαγητού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Σπιτικής Κουζίνας www.spitikikouzina.grή την σελίδα στο facebookspitikikouzinaόπου αναρτώνται καθημερινά τα Μενού των φαγητών, νέα και προσφορές.

Leave a Reply