Skip to main content
Νέα

Σίτιση Εταιριών

By March 21, 2023March 24th, 2023No Comments

Η Σπιτική Κουζίνα φέρνει στον επαγγελματικό σας χώρο φρεσκομαγειρεμένο φαγητό κάθε μέρα!

Θέλετε να προσφέρετε μια υγιεινή και θρεπτική πρόταση διατροφής στους εργαζομένους σας;

Η εταιρική εστίαση είναι ένας τομέας που γνωρίζουμε καλά. H Σπιτική Κουζίνα με 15 χρόνια παρουσίας και 40 καταστήματα στην Αττική με ζεστό φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, αναλαμβάνει την καθημερινή τροφοδοσία γευμάτων για τα στελέχη και το προσωπικό της επιχείρησής σας. Στόχος μας, να προσφέρετε στους υπαλλήλους σας  υγιεινές, ποικίλες και νόστιμες γαστρονομικές προτάσεις, που τελικά συμβάλλουν στην καλή υγεία των εργαζομένων και στην αποτελεσματικότερη απόδοσή τους.

Στη Σπιτική Κουζίνα κάνουμε τη διαφορά σε σχέση με άλλες λύσεις στην αγορά, με τη δέσμευση για μια υγιεινή διατροφή, βασισμένη στο μοντέλο της Μεσογειακής Διατροφής και επιλέγοντας τις καλύτερες και πιο φρέσκες πρώτες ύλες, από πιστοποιημένους μικρούς παραγωγούς της Ελληνικής υπαίθρου.

Ελληνικά όσπρια από τη Θεσσαλία και την Καστοριά, φρέσκο κοτόπουλο Άρτας, εκλεκτό χοιρινό κρέας από την Εύβοια και αγνό μοσχαρίσιο κρέας από τις φάρμες της Βόρειας Ελλάδος.

Με αυτό με τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε εξαιρετικές μεσημεριανές προτάσεις γευμάτων για την εταιρεία σας, κρατώντας πάντα μια ισορροπία μεταξύ ποιότητας και κόστους.

Το μενού μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εταιρίας και μπορεί να περιλαμβάνει από ένα γεύμα ανά ημέρα ή και περισσότερα (ατομικές μερίδες φαγητό – σαλάτα – γλυκό).

Οι επαγγελματικές πιστοποιήσεις της εταιρίας διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη συνέπεια στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

  • Διεθνές Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2018
  • Διεθνές Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας  ISO 9001:2015 
  • Διεθνές Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015
  • Διεθνές Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία ISO 45001: 2018
  • Διεθνές Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 50001:2018
  • Διεθνές Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Πληροφοριών ΕΛΟΤ ISO 27001:2013

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι «μια ισορροπημένη διατροφή με επάρκεια σε θρεπτικά συστατικά μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα παραγωγικότητάς, κατά μέσο όρο, στο 20%».

Τρώγοντας πιο υγιεινά και κάνοντας πιο «έξυπνες» επιλογές για την εξασφάλιση ενέργειας, οι εργαζόμενοι μπορούν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους πιο άμεσα.

Aν ανήκετε και εσείς στον ολοένα αυξανόμενο αριθμό εργοδοτών, που ενδιαφέρονται για την ευημερία των εργαζομένων τους και έχουν αναγνωρίσει τη σχέση μεταξύ σωστής διατροφικής πρόσληψης και της παραγωγικότητας τους, η Σπιτική Κουζίνα είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσει, να σας προτείνει και να καλύψει τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες του προσωπικού σας.

Leave a Reply